Anmälan

KURS- OCH KONFERENSANMÄLAN


Välkommen att boka din kurs- eller konferensplats genom att fylla i fälten i bokningsformuläret här på sidan.


En bokningsbekräftelse kommer att skickas ut till den angivna e-postadressen.


Du kan även anmäla dig genom att ringa till oss, på

telefon: 08-650 09 29 eller mejla din anmälan till bokning@studia.se


Är ni fyra eller fler personer från samma organisation som vill anmäla er, kontakta oss gärna för grupprabatt.


Se även våra avbokningsregler och allmänna villkor för deltagande på våra kurser och konferenser samt integritetspolicy, längst ned på denna sida. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avbokningsregler och Allmänna villkor:

Bokning

Du anmäler dig till våra kurser och konferenser via vår hemsida, e-post eller telefon. Efter din anmälan får du en bokningsbekräftelse till den e-postadress som du har uppgett vid din bokning. Bokningsbekräftelsen innebär att du är registrerad som deltagare på kursen eller konferensen du har anmält dig till.


Betalning 

Vi skickar en faktura till den adress du har uppgett i din bokning, så snart vi har bekräftat din plats till kursen eller konferensen. Betalningsvillkor 30 dagar. Har fakturan förfallit debiterar vi för påminnelseavgift, dröjsmålsränta och eventuell inkassoavgift. Du som kund ansvarar för att uppge korrekta fakturauppgifter vid din bokning. Alla våra priser anges exklusive moms.


Avbokningsregler

Din anmälan är bindande så snart du fått en bokningsbekräftelse. Avbokning ska göras skriftligt och meddelas Studia senast 30 dagar före kursen eller konferensen går av stapeln. Vid avbokning 2–4 veckor före kursstart betalar du som kund 50% av kursavgiften. Vid avbokning mindre än 2 veckor före kursstart betalar du som kund 100% av kursavgiften. Vid förhinder kan din plats alltid överlåtas till en kollega, kontakta oss för namnbyte innan kursen eller konferensen går av stapeln.  Vid sjukdom kan senare av- och ombokning godkännas om den görs skriftligt och läkarintyg skickas inom 30 dagar.


Leveransvillkor

Studia reserverar sig för att mindre ändringar kan göras i kurs- eller konferensprogrammet, till exempel. byte av föreläsare, mindre programändringar eller byte av kurslokal. Studia har möjlighet att ställa in en kurs eller konferens senast 2 veckor (14 dagar) innan planerad kursstart, varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas till dig som kund. Ersättning utöver detta, till exempel rese- och hotellkostnader, utbetalas inte.


Garanti

Vår målsättning är att alla våra deltagare ska vara nöjda och välja att komma tillbaka till oss. Om en kurs eller konferens inte skulle motsvara dina förväntningar tar vi kontakt med dig och erbjuder lämplig kompensation. 


Force Majeure

Studia ansvarar inte för skada som beror på omständigheter som står utanför vår kontroll, till exempel myndighetsåtgärd, naturkatastrof, krig, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet. Vi är inte heller ansvariga för skada i de fall då kursen eller konferensen helt eller delvis måste ställas in på grund av föreläsares akuta sjukdom och då lämplig ersättare inte har kunnat engageras.


Studias integritetspolicy

Studia värnar om din personliga integritet. Här förklarar vi hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter för att kunna leverera, följa upp och marknadsföra våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss för att uppdatera, rätta eller ta bort dina personuppgifter. Kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@studia.se eller ring oss på telefon 08 – 650 09 29.


Vi värnar alltid om din personliga integritet. Därför samlar vi aldrig in eller hanterar mer uppgifter än de som vi behöver och vi sparar aldrig uppgifterna längre än nödvändigt för att kunna fullfölja vårt åtagande att utveckla, marknadsföra och genomföra högkvalitativa kurser och konferenser för dig som arbetar inom offentlig sektor i Sverige.


Genom att anmäla dig till en kurs eller konferens hos oss, accepterar du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.

För att kunna leverera våra tjänster till dig behandlar vi dina personuppgifter så som vi beskriver i Studias integritetspolicy. 

Läs Studias integritetspolicy här.