Om Studia

Studia utvecklar offentlig sektor och bidrar till ett mer hållbart samhälle

Vi på Studia är stolta över att få utveckla medarbetare inom offentlig sektor, som genom våra kurser och konferenser får aktuell kunskap för att kunna bygga ett mer hållbart samhälle.


Våra utbildningar riktar sig till dig som arbetar inom kommunal, regional eller statlig verksamhet i Sverige, men även andra intresserade är välkomna att delta på våra utbildningar.


Vår drivkraft är att identifiera aktuella behov av kompetensutveckling inom offentlig sektor och att våra utbildningar bidrar till att utveckla ett långsiktigt hållbart samhälle.


Målgruppsanpassade kurs- och konferensprogram

Våra kurs- och konferensprogram utformas i nära samråd med dig som yrkesverksam, och därmed säkerställer vi att du får den kunskap som du behöver för att kunna utveckla dig och din verksamhet på bästa sätt. Vi samarbetar alltid med de mest kunniga och pedagogiska föreläsarna. Efter våra utbildningar ska du ha fått ny kunskap och praktiska verktyg som du direkt kan använda i ditt fortsatta arbete.


Erfarenhet

Vi som arbetar på Studia har mer än 20 års erfarenhet av att utforma och genomföra målgruppsanpassade kurser och konferenser av högsta kvalitet för offentlig sektor.


Aktuella ämnen

Vi utökar kontinuerligt vårt kurs- och konferensutbud. Kontakta oss gärna på info@studia.se eller på telefon 08-650 09 29 om du har förslag på kurs- eller konferensämnen eller om du är intresserad av att föreläsa hos oss. 


Kvalitet

Vår målsättning är att alla våra deltagare ska vara nöjda med utbildningen och välja att komma tillbaka till oss.


Studias integritetspolicy

Studia värnar om din personliga integritet. Här förklarar vi hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter för att kunna leverera, följa upp och marknadsföra våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss för att uppdatera, rätta eller ta bort dina personuppgifter. Kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@studia.se eller ring oss på telefon 08 – 650 09 29.


Varmt välkommen till Studia!

VÅRA KURSER

OCH

KONFERENSER

ANMÄLAN

Säkra din plats på våra kommande kurser och konferenser.